Top 4 # Xem Nhiều Nhất Cách Dùng The Ordinary Lactic Acid 10 Mới Nhất 4/2023 # Top Like | Thaiphuminh.com

The Ordinary Lactic Acid 10 + Ha Cách Dùng

Nếu bạn nghĩ rằng tẩy tế bào chết hóa học luôn luôn làm khô da thì có lẽ bạn đã nhầm vì em serum The Ordinary Lactic Acid 10% + HA chính là một sản phẩm tẩy tế bào chết hóa học vừa làm sạch đi lớp tế bào chết trên da, vừa giúp cấp ẩm cho da đồng thời tái tạo tế bào mới cho da, quá sịn xò phải không nào?

Cách sử dụng serum the ordinary lactic acid 10 👉🏻 Serum the ordinary lactic acid 10 sử dụng vô cùng đơn giản, chị em chỉ cần lấy 2 – 4 giọt thoa lên da, vỗ nhẹ nhàng khắp mặt cho sản phẩm thẩm thấu đều trên da. 👉🏻 Có thể sử dụng cả ngày và đêm nhưng nên sử dụng thêm các loại kem chống nắng như skin aqua tone up, kem chống nắng some by mi,…để bảo vệ lớp tế bào mới được sản sinh.

Review the ordinary lactic acid 10 Thiết kế serum The Ordinary Lactic Acid 10 + HA Serum 🔹 Các thiết kế bao bì của nhà The Ordinary luôn ở dạng dạng tối giản và tiện dụng như em Toner The Ordinary, Serum The Ordinary Niacinamide,…tới em the ordinary lactic acid 10 cũng vậy. the ordinary lactic acid 10 đựng trong lọ thủy tinh mờ nhưng vẫn có thể thấy được màu sắc bên trong, có dung tích 30ml nên sản phẩm cầm rất chắc tay, vòi nhấn cũng giúp dễ dàng lấy sản phẩm tới giọt cuối cùng.

Kết cấu tinh chất the ordinary lactic acid 10 ❃ Kết cấu tinh chất the ordinary lactic acid 10 có vẻ sệt hơn các em khác, serum có màu hồng nhạt nhưng màu này thì phải để ý kỹ mới thấy. Tuy có dạng sệt hơn các dòng khác nhưng em ấy cũng thấm cực nhanh, tuy khi mới bôi lên da thì có hơi rít nhẹ một chút, chỉ sau khoảng 5 giây là da lại ráo và căng mịn ngay. ❃ Mùi hương của em này có vẻ hơi nồng và chua nhẹ giống như dạng serum được lên men có thể khiến nhiều người ngửi không quen.

Cảm nhận & đánh giá ✐ Cảm nhận & đánh giá khi sử dụng em này đầu tiên phải nói tới mùi hương, mùi hương không quá dễ chịu nhưng ngửi lâu dần thì cũng quen thôi ak. tinh chất the ordinary lactic acid 10 sau khi thoa lên da thấm khá nhanh, để lại lớp bề mặt khô ráo, thoáng nhẹ dù lúc đầu có chút rít rít một chút. ✐ Chỉ sau 2 – 3 tuần sử dụng serum the ordinary lactic acid 10 các chị em đã thấy tình trạng mụn được cải thiện đáng kể, da cũng mịn và săn hơn trông thấy.

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA

The ordinary hyaluronic acid 2 b5

serum lebelage

Ưu điểm: ✅ serum the ordinary lactic acid 10 nồng độ acid yếu nên không gây châm chích và siêu khô thoáng, thấm nhanh vào da không gây cảm giác nhờn rít. ✅ Khả năng làm sạch tế bào chết tốt, đồng thời dưỡng trắng da hiệu quả mà không khiến da bị khô. ✅ Hỗ trợ trị mụn hiệu quả đặc biệt là mụn đầu đen. ✅ Giá thành phải chăng phù hợp với những người da khô muốn tẩy tế bào chết. Nhược điểm: ❌ Mùi hương hơi khó chịu

Giá bán và thông tin sản phẩm tinh chất the ordinary lactic acid 10 THÔNG TIN SẢN PHẨM Giá: 245.000 VND Thương hiệu: the ordinary Dung tích: 30ml Xuất xứ: Mỹ

The Ordinary Lactic Acid 10% + Ha 2%

Có lẽ nhiều bạn đọc của Happy Skin cũng biết Jane cuồng The Ordinary như thế nào khi thấy Jane đã viết rất nhiều bài review về các sản phẩm của nhà này. Và hôm nay, Jane lại tiếp tục chia sẻ thêm một sản phẩm của The Ordinary Jane yêu thích gần đây, đó là The Ordinary Lactic Acid 10% + HA 2%.

Nếu bạn là một cô nàng yêu thích chăm sóc da, chắc chắn bạn không thể bỏ qua bước tẩy tế bào chết hóa học, đúng không nào? Jane cũng vậy. Và Jane rất hứng thú với sản phẩm này bởi đây là một trong những sản phẩm tẩy tế bào chết hóa học bằng thành phần AHA – Lactic Acid. Với Jane, cũng trong gia đình AHA nhưng đôi khi Glycolic Acid lại hơi mạnh và nếu Glycolic Acid nằm ở nồng độ từ 8 – 10% lại khiến cho da của Jane hơi châm chích và khó chiu, đặc biệt là trong những ngày da “khó ở”. Nếu bạn cũng yêu thích tẩy tế bào chết, nhưng nếu da bạn khô và lại khá nhạy cảm thì Jane nghĩ sản phẩm The Ordinary Lactic Acid 10% + HA 2% với thành phần AHA – Lactic Acid sẽ phù hợp với bạn đấy.

Thành phần và thiết kế không thể đơn giản hơn!

Cũng như các sản phẩm khác của nhà The Ordinary, Lactic Acid 10% + HA 2% được thiết kế trong chai thủy tinh nhỏ giọt (dropper) 30 ml, và có tính chất giống như serum hơn là một sản phẩm tấy tế bào chết thông thường. Jane yêu gì và ghét gì ở sản phẩm này?

Jane yêu thích The Ordinary Lactic Acid 10% + HA 2% về thành phần: đơn giản, rõ ràng và bạn có thể thấy được ngay trên tên của sản phẩm:

2% Hyaluronic Acid: Nồng độ của “nữ hoàng cấp ẩm” cao hơn các sản phẩm tẩy tế bào chết Jane biết thị trường. Đồng thời, ngoài 2% HA, The Ordinary Lactic Acid 10% + HA 2% còn chứa một hàm lượng khá cao glycerin – một thành phần hút ẩm gạo cội trong ngành mỹ phẩm. Hấp dẫn phải không nào?

The Ordinary Lactic Acid 10% + HA 2% tuy khá đặc nhưng lại không hề chứa các thành phần mà Jane thường khá ái ngại như silicone hay cồn béo làm da khó hấp thụ ở các bước sau đó. Và ưu điểm cuối cùng của em ấy (lại một lần nữa, cũng giống như các sản phẩm khác của The Ordinary), giá em ấy cực yêu, chỉ khoảng 250 – 300K cho 1 chai 30ml.

Nếu có một điểm chưa hài lòng về em này, Jane nghĩ rằng nếu em ấy có thêm 2 – 3 thành phần giúp làm dịu da thì tuyệt hơn nữa, hơi tiếc một tí tẹo ấy.

Chia sẻ kinh nghiệm sử dụng

Jane sử dụng The Ordinary Lactic Acid 10% + HA 2% mỗi tuần 2 lần sau khi tẩy trang, rửa mặt và dùng toner Earth Science Clarifying Herbal Astringent yêu thích và có độ PH hoàn hảo. Sản phẩm không hề gây châm chích đối với da Jane, dù trước đó, Jane thường sẽ bị hơi châm chích với các sản phẩm tẩy tế bào chết Glycolic Acid có cùng nồng độ. Jane hoàn toàn cảm thấy dễ chịu khi sử dụng em này.

Có một đặc điểm Jane để ý rằng, khi sử dụng The Ordinary Lactic Acid 10% + HA 2%, da của Jane không cảm thấy bị khô hơn mà da vẫn có độ căng mịn. Đây cũng là một điểm cộng nữa khiến cho Jane yêu thích sử dụng Lactic Acid làm tẩy tế bào chết hóa học lâu dài hơn là gốc Glycolic Acid.

Kết luận

Beauty Minute: The Ordinary Lactic Acid 10% + Ha 2%

The Ordinary Lactic Acid 10% + HA 2% Review

I’ve been relatively happy with my skincare routine. No breakouts, no irritation, an entire winter without any red or cracking skin. However, my pores have looked larger, my skin doesn’t feel as soft, I look a bit more… haggard. And everywhere I read where people had that issue they used Sunday Riley’s Good Genes and their skin was suddenly amazing. Well, Good Genes costs over $100 and I couldn’t justify such a cost unless it was life-changing amazeballs. I read a few places that The Ordinary’s Lactic Acid was a dupe for Good Genes and with one bottle costing less than $7 that was more my speed for a beauty risk.

I have used lactic acid before, though not at this concentration. I was never consistent so I didn’t see any radical changes. This product arrived, I washed my face as usual, applied maybe a third of an eyedropper of the lactic acid to my face, brushed my teeth to give it time to absorb, and then added my night cream. No burning, no irritation. I woke up… and my skin looked markedly better. I have NEVER had such immediate results with a product! Skin was more glowy, looked and felt softer, and my pores looked less visible. Since I have pretty sturdy skin I tried it again the next night and the next day again woke up with happier skin. After a few days, all the little tiny bumps on my chin disappeared. I have now used The Ordinary’s Lactic Acid off and on for four weeks and it’s been a gamechanger. I usually wait six weeks before a review but since the results were so dramatic I figured this wasn’t so bad. If it ends up being horrible, I’ll be sure to update with a revised review.

The Ordinary’s products are vegan, cruelty-free, and formulated without oil, alcohol, silicone, nuts, gluten, and fragrance. They are also free of parabens, sulfates, and phthalates.

Buy The Ordinary Lactic Acid 10% + HA 2% at Sephora for $6.80. It is available at Amazon, but is more than twice the price.

The Ordinary Lactic Acid + Azelaic Acid For Smoother Skin

While I amassed quite a haul from the brand, today’s skin care review focuses on two items – The Ordinary 10% Lactic Acid + HA 2% and the 10% Azelaic Acid, because you can never have too many acids in your skin care arsenal.

*this post contains affiliate links*

What’s Not In The Ordinary Lactic Acid and Azelaic Acid?

All Deciem products are free of parabens, sulphates, mineral oil, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, animal oils, benzalkonium chloride, coal tar dyes, formaldehyde, mercury and oxybenzone, and are not tested on animals.

These serums are alcohol-free, silicone-free, nut-free and vegan.

The Ordinary Lactic Acid 10%+HA 2% – $6.70CDN

What is Lactic Acid?

Lactic acid is a form of alpha hydroxy acid (AHA) that exfoliates the skin for a smoother, brighter appearance.

While effective, lactic acid is not as strong as glycolic acid, making it a great starter acid for newbies or people with more sensitive skin.

The Ordinary has lactic acid serums in 5% and 10% strengths.

The formulation also includes Tasmanian Pepperberry, which the company claims will reduce the inflammation and sensitivity that some people may experience with chemical exfoliation.

2% hyaluronic acid (HA) is mixed in to boost the skin’s ability to retain moisture and contributes to skin plumpness (yes please!).

What Is Lactic Acid Good For?

Lactic acid is great for exfoliation and reducing hyper-pigmentation, texture, congested skin and fine lines.

If you have sensitive skin, the lactic acid will be gentler on your skin than the glycolic acid 7% toning solution from the brand.

If you are new to acids, start with the 5% lactic acid serum and then work up to the 10% formula.

How To Use The Ordinary Lactic Acid In Your Skin Care Routine

Given my long-time history using acids, I went all the way and opted for the 10% strength.

The Ordinary lactic acid serum is intended for use in your night time skin care routine before you apply your creams or facial oils and after you cleanse your skin.

The website doesn’t really give you much more direction than that, but I like to apply 2-3 drops to my face after double cleansing at night as my exfoliation step, before my hydrating toner, treatments and face cream.

If you normally use an acid toner in your routine, don’t use it at the same time as you use the lactic acid serum – it will be too much exfoliation and can cause irritation.

Vitamin C and retinol can also cause irritation if applied after using the lactic acid serum.

A dropper/pipette is provided to dispense the orange-tinted, water-based serum.

Once applied to the skin, it absorbs quickly and leaves no residue behind.

In spite of the 10% strength, I didn’t experience any tingling or burning after application and had no irritation either (thank you Tasmanian Pepperberry!).

Was it effective?

Yes – my skin did feel softer, looked smoother and more even overall after using this serum regularly.

The website claimed that this acid would be fast working, but I didn’t notice any difference over night and found that continued use was more effective.

Would I repurchase? I don’t think so. Since I’m pretty experienced with acids, I think I’d like to go with a stronger one next time around.

hit play and pin me for later!

The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10% – $7.90CDN

What Is Azelaic Acid?

Azelaic acid is derived from wheat, rye and barley and is naturally produced by the skin’s microbiome.

It also acts as an antioxidant to protect skin from damage.

What’s Azelaic Acid Good For?

Azelaic acid is also great for unclogging pores, killing bacteria and reducing acne and is safe for use during pregnancy when retinol has to be avoided.

The Ordinary markets this product as a way to brighten skin, reduce blemishes and improve skin texture, but I feel like they really undersold all the benefits of this stuff!

It’s also great for skin types suffering from rosacea and redness because it reduces inflammation.

How To Use The Ordinary Azelaic Acid In Your Routine

The website directs you to apply this morning or night (with sunscreen if in the morning) before your heavy creams or facial oils.

The Ordinary azelaic acid is a white, opaque, odourless cream that absorbs super fast into the skin. I like to apply it after I cleanse, exfoliate, tone and treat.

I find it best to apply a large pea-sized amount in dabs all over my face to make sure I can spread it out before it starts to absorb; it’s that fast.

Although it has “acid” in the title, this did not tingle or burn at all; great for people new to acid use.

It doesn’t leave any residue on the skin, just a smooth, matte finish that makes it great under makeup as well.

Just be careful when using it with retinol or vitamin C, as it could cause irritation when applied in the same sitting.

Was it effective? Hell yes!

After using this product for the first time, I noticed that my skin did look more even (e.g. less red) and smoother overall by the next morning.

I continued to use this product each night and found it made my skin look healthier and more radiant as I went.

The only negatives I have is that it comes in a cream instead of a serum; I have a love affair with serums so I guess this is a small personal bias.

The amount you get is also minimal (30mL) so I can see this product reducing at a fast pace (thank God it’s cheap!).

Nonetheless, a great product at an amazing price and probably my favourite item from The Ordinary so far.

Would I repurchase? Oh yeah.

If you have any of the skin issues described above, go to The Ordinary website or Sephora and start ordering (and then come back to Blush & Pearls, ok?).

Only issue? The Azelaic Acid is no longer available in Canada, so I’ll need another online supplier for the next batch.

Have you tried the Lactic Acid or the Azelaic Acid from The Ordinary yet? Would you?